Coaching & workshops

Voor alle vrouwen die zich diep in hun hart moeder voelen, bied ik 1-op-1 coaching aan: online, live in mijn praktijk in Amsterdam-West en wandelsessies op rustige plekken zoals de Sloterplas en Spaarnwoude Houtrak. 

Ik organiseer creatieve sessies en workshops waarin je leert om mindful om te gaan met praktische dingen rondom jouw (onvervulde) kinderwens. In mijn Story sessies help ik je met het schrijven van jouw eigen ervaringsverhaal, waarbij je leert om kracht te putten uit je eigen ervaringen.

COACHING

KINDERWENS COACHING

Je hebt één grote wens die nog steeds niet in vervulling is gegaan. Je wilt dolgraag een kindje. Al een tijd probeer je zwanger te worden – of te blijven – maar het lukt niet.

Lees meer…

Mama met kind op de rug gezien

EEN KINDJE ERBIJ LUKT NIET

Je wilt graag nog een kindje, en dat gaat niet vanzelf. Problemen om zwanger te worden of te blijven komen niet alleen voor bij een eerste kindje. Coaching bij secundaire kinderloosheid…

Lees meer…

DEFINITIEF KINDERLOOS, en nu?

Je weet al een tijdje definitief dat je ongewenst kinderloos blijft en bent al wat verder in jouw rouwproces. Je wilt onderzoeken hoe je betekenis kunt geven aan je leven.

Lees meer…

SESSIES EN WORKSHOPS

schrijven in een notitieboek

STORY SESSIES

Schrijf je eigen verhaal en haal kracht uit je ervaringen. In de Story sessies neem ik je mee door het proces van het schrijven van jouw eigen verhaal. 

Je leert hoe je de kern haalt uit jouw eigen ervaringen, hoe bijzondere details je lezers inspireren…

Lees meer…

Schrijf je eigen verhaal

WORKSHOPS

Ontdek hoe je om kunt gaan met alles dat op je pad komen als zwanger worden – of blijven – niet vanzelf gaan. Zoals Grenzen stellen, Omgaan met je omgeving, en Liefde voor je Lijf.

Wanneer het makkelijker wordt om live bijeenkomsten te organiseren, start ik deze weer op.

Pin It on Pinterest

Share This