Selecteer een pagina

Kinderwens coaching & workshops

Voor alle vrouwen die zich diep in hun hart moeder voelen, bied ik 1-op-1 kinderwens coaching aan. Dat doe ik online, live in mijn praktijk in Amsterdam en wandelsessies op rustige plekken zoals de Sloterplas en Spaarnwoude Houtrak.

Daarnaast organiseer ik ook creatieve sessies en workshops waarin je leert om mindful om te gaan met praktische dingen rondom jouw (onvervulde) kinderwens. Ik help je om kracht te putten uit je eigen ervaringen.

In deze bijeenkomsten ga je samen aan de slag met andere vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens. Je leert van elkaar en inspireert elkaar.

Kinderwens coaching 1-op-1

KINDERWENS COACHING

Je hebt één grote wens die nog steeds niet in vervulling is gegaan. Je wilt dolgraag een kindje. Al een tijd probeer je zwanger te worden – of te blijven – maar het lukt niet.

Lees meer…

Mama met kind op de rug gezien

EEN KINDJE ERBIJ LUKT NIET

Je wilt graag nog een kindje, en dat gaat niet vanzelf. Problemen om zwanger te worden of te blijven komen niet alleen voor bij een eerste kindje. Coaching bij secundaire kinderloosheid…

Lees meer…

DEFINITIEF KINDERLOOS, en nu?

Je weet al een tijdje definitief dat je ongewenst kinderloos blijft en bent al wat verder in jouw rouwproces. Je wilt onderzoeken hoe je betekenis kunt geven aan je leven.

Lees meer…

Workshops met lotgenoten

Schrijf je eigen verhaal

WORKSHOPS

Ontdek hoe je om kunt gaan met alles dat op je pad komen als zwanger worden – of blijven – niet vanzelf gaan. Zoals Grenzen stellen, Omgaan met je omgeving, en Liefde voor je Lijf.

Wanneer het makkelijker wordt om live bijeenkomsten te organiseren, start ik deze weer op.

Pin It on Pinterest

Share This