Selecteer een pagina

Als ik geen moeder word, wie word ik dan wel?

Ongewenst kinderloos, en nu?

“Als ik geen moeder word, wie word ik dan wel?”

Voor de buitenwacht lijkt het misschien alsof er in jouw leven niets veranderd is. Voor jou is dat heel anders. Je bent ongewenst kinderloos. Een toekomst die je al helemaal voor je zag, wordt geen werkelijkheid.

Die wens en de droom van een eigen kindje blijven altijd bij je. Ongewenste kinderloosheid is een onzichtbaar verlies, en bepalend voor jouw leven. Met de tijd ontdek je hoe je jouw kinderwens op een andere manier vast kunt houden – loslaten doe je hem namelijk nooit.  

Betekenis geven

Je voelt dat je het tijd is om je leven opnieuw te bekijken. Je vraagt je misschien af ‘Wie ben ik echt?’ ‘Wat is mijn bestemming?’ of ‘Wat wil ik nu ik geen moeder word?’ Je wilt onderzoeken hoe je betekenis kunt geven aan je leven, op een manier die écht bij je past.

 In je traject rondom ongewenste kinderloosheid maak je ruimte voor wat nu aandacht vraagt. En verbindt je met jezelf en je eigen waarden. Van daaruit ga je bouwen. Wetende dat je jouw gewenste kindje(s) altijd in je hart blijft dragen. Zo creëer je jouw eigen pad.

Tijdens jouw reis maken we o.m. gebruik van elementen uit Mindfulness en Hypnotherapie, Systemisch werk, Visualisaties en Creatieve oefeningen.

Kosten

Een sessie kost 95,- euro inc. btw voor 60 minuten.

Als onderdeel van jouw traject is het ook mogelijk om partnersessies in te plannen, deze duren 75 minuten en kosten 135,- euro per keer.

 

Pin It on Pinterest

Share This