Selecteer een pagina

Als ik geen moeder word, wie word ik dan wel?

Ongewenst kinderloos, en nu?

“Als ik geen moeder word, wie word ik dan wel?”

Voor de buitenwacht lijkt het misschien alsof er in jouw leven niets veranderd is. Voor jou is dat heel anders. Het kindje dat je zo graag wilde, komt niet. Je bent ongewenst kinderloos. Daarnaast heb je een toekomst verloren die je al helemaal voor je zag.

Die wens en de droom van een eigen kindje blijven altijd bij je. Ongewenste kinderloosheid is een onzichtbaar verlies, en bepalend voor jouw leven. Met de tijd ontdek je hoe je jouw kinderwens op een andere manier vast kunt houden – loslaten doe je hem namelijk nooit.  

1-op-1 coaching

Je voelt, of wenst voor jezelf, dat je het tijd is om je leven opnieuw te bekijken. Je vraagt je misschien af ‘Wie ben ik echt?’ ‘Wat is mijn bestemming?’ of ‘Wat wil ik nu?’ Je wilt onderzoeken hoe je betekenis kunt geven aan je leven na dit ingrijpende verlies. 

In een 1-op-1 coaching traject rondom jouw ongewenste kinderloosheid ondersteun ik je in jouw zoektocht. Jouw pad om je leven vorm te geven op een manier die echt bij je past. Wetende dat je jouw gewenste kindje(s) altijd in je hart blijft dragen. 

Je maakt verbinding met jezelf en je eigen waarden. Je heelt wat je nu helen kunt. Van daaruit ga je bouwen. En zo creëer je jouw eigen pad.

Tijdens jouw reis maken we gebruik van elementen uit Mindfulness en ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Hypnotherapie, Delenwerk, Systemisch werk, Visualisaties en Creatieve oefeningen.

Kosten

Voor een losse sessie van 60 minuten betaal je € 95, – euro (inc. btw). Tijdens jouw eerste sessie - de intake - formuleer je het doel waar je naartoe gaat werken. Jouw stip op de horizon.

Als je het prettig vindt om eerst te voelen of er een klik is voor je aan de coaching begint, kun je een gratis kennismaking aanvragen. Dit is een kort telefoongesprek en dat kost je niks.

Partnersessies

Natuurlijk is het ook mogelijk om als onderdeel van jouw reis sessies samen met je partner te doen. Op die manier kunnen jullie bijvoorbeeld onderzoeken hoe jullie (beter) samen willen werken, of hoe je elkaar meer kunt ondersteunen, of hoe jullie samen deze periode willen afsluiten.

Partnersessies duren 1,5 uur en kosten 135,- euro. Wil je meer weten over partnersessies? Neem even contact met me op.

 

gelukspoppetjes

Pin It on Pinterest

Share This