Selecteer een pagina

Als zwanger worden niet vanzelf
gaat, komt er veel op je af.

Je begon met een romantisch idee van een kindje krijgen. Het liefst gisteren nog. Inmiddels doe je vanalles om zwanger te worden, start je met de volgende behandeling, of voel je dat het even genoeg is. Je zoekt een steuntje in de rug. Diep in je hart voel je je al lang moeder.

Met kinderwens coaching begeleid ik je om weer grip te krijgen op je leven. Bij mij kun je veilig op een afstandje kijken naar alles wat er (is) gebeurt. Om rust te vinden in je onrust. En te voelen wat je nu nodig hebt. Zodat je daarna vol vertrouwen kunt kiezen voor wat je echt belangrijk vindt. 

Wil je meer weten over mijn verhaal en hoe ik coach? Lees hier verder.

Kinderwens coaching is voor jou als je…

∞ Meer balans wilt in je leven terwijl je probeert zwanger te worden

∞ Op zoek bent naar meer rust in je hoofd

∞ Het moeilijk hebt met al die zwangerschapsaankondigingen om je heen

∞ Je schaamt omdat je niet gewoon zwanger kunt worden (of blijven)

∞ Je niet weet hoe je met je omgeving over jouw problemen kunt praten

∞ Je boos bent op je lichaam en wilt werken aan meer liefde voor jezelf

∞ Het lastig vindt om grenzen te stellen

∞ Wilt werken aan meer zelfvertrouwen

∞ Minder wilt piekeren over hoe jouw toekomst eruit ziet

 

Hoe werkt kinderwens coaching?

Ik ben er om je te helpen met alles wat er op je af komt als zwanger worden niet zomaar lukt. Bij mij kun je terecht als je wilt leren beter om te gaan met alle stress en moeilijke gevoelens. Misschien ben je op zoek naar meer balans in je leven terwijl je probeert zwanger te worden. Of wil je werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het stellen van grenzen.

Waar begin je mee?
Het startpunt is altijd het creëren van meer rust en ruimte voor jezelf. Iedere verandering begint bij een kleine, eerste stap. Jij hebt alles in je om door deze moelijke periode te komen. Soms heb je gewoon een steuntje in de rug nodig om dat weer te activeren.

Hoe ziet het traject eruit?
In jouw eerste kinderwens coaching sessie formuleer je jouw persoonlijke doel. Dat is de stip aan de horizon tijdens het coachtraject, dat ongeveer 5 – 8 sessies duurt. Na het gesprek ga je naar huis met een goed idee van de eerste stappen die je gaat zetten.

Daarna kom je gemiddeld iedere twee weken langs voor een coachgesprek. Een gesprek duurt 60 minuten. Tijdens het traject nemen we de tijd om te evalueren. Zo zorgen we dat jij altijd op weg blijft richting jouw doel.

Meer informatie
Kinderwens coachingJouw grote wens is nog steeds niet in vervulling gegaan.
Coaching bij Secundaire kinderloosheid Je wilt graag nog een kindje en dat gaat niet vanzelf.
Ongewenst kinderloos, en nu?Als ik geen moeder word, wie word ik dan wel?

Inspiratie

Liefde voor je lijf

Liefde voor je lijf

Als je niet vanzelf zwanger kunt worden, of definitief ongewenst kinderloos bent, kan het voelen alsof je lijf je in de steek laat. Wat kun je doen om meer liefde voor je lijf te voelen?

Lees meer
Uit je hoofd, in je lijf

Uit je hoofd, in je lijf

Je lijf geeft altijd de eerste signalen van stress. Spanning in je schouders of benen, moeheid, hoofdpijn die niet echt over wil gaan. Tegelijk leven we in een tijd waarin we allemaal vooral met ons...

Lees meer
Piekeren over je kinderwens

Piekeren over je kinderwens

Een kinderwens houd je bijna 24/7 bezig. Op het moment dat er veel speelt in je leven, is er automatisch meer om over te piekeren. Zo kom je er vanaf.

Lees meer

Vaak gestelde vragen

Op welke dagen kan ik bij je terecht?

Ik coach maandag, dinsdag en vrijdag in Amsterdam. 

Kinderwens coaching tijdens Corona, kan dat?

Jazeker. Helemeel geen probleem. Je kunt bij mij online coachsessies doen.

Daarnaast geef ik wandelcoaching op een aantal rustige plekken rondom Amsterdam, zoals o.m. de Sloterplas en Spaarnwoude Houtrak. 

Naarmate de maatregelen versoepelen, kun je ook weer terecht op mijn praktijk in Amsterdam. Helemaal veilig op 1,5m afstand. 

Op welke dagen kan ik bij je terecht?

Ik coach maandag, dinsdag en vrijdag (in Amsterdam).

Wat zijn de kosten van kinderwens coaching?

Een pakket van 5 sessies kost € 425,- (inc. btw). Voor een losse sessie betaal je € 90, – euro (inc. btw) per gesprek. 

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen de eerste sessie van mijn traject en de vrijblijvende kennismaking?

In de eerste sessie van jouw coachtraject formuleer je jouw coachdoel waar je naartoe gaat werken. Je gaat dan meteen al aan de slag.

Als je nog vragen hebt of wilt kijken of coaching bij je past, kun je een telefonische KENNISMAKING aanvragen. Ik bel je dan op voor een kort gesprek. Dit is helemaal vrijblijvend en kost je niks.

Hier kun je contact met me opnemen.

Ik woon niet in de buurt van Amsterdam. Coach je ook online?

Jazeker! Je kunt bij me terecht voor online coaching.

Ik heb al een kindje en toch lukt het me nu niet om zwanger te worden, of te blijven. Kan ik dan ook bij je terecht voor kinderwens coaching?

Jazeker! Ongewenste kinderloosheid komt niet alleen voor bij een eerste kindje. Soms wil je een tweede, derde (of vierde) kindje en gaat dat niet zomaar vanzelf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Misschien heb je al een traject doorlopen, misschien had je geen enkele moeite om zwanger te worden van kind #1 (of #2 #3). Secundaire kinderloosheid kan net zo ingrijpend zijn als de wens voor een eerste kindje. Jouw verlangen, jouw droom is net zo echt. Je bent welkom.

Lees hier meer over coaching bij Secundaire kinderloosheid.

Ik ben definitief ongewenst kinderloos. Bied je daarvoor ook coaching aan?

Misschien weet je al een tijdje dat je ongewenst kinderloos blijft en heb je de eerste stappen in jouw rouwproces al gezet. Vragen als ‘Wie ben ik echt?’ ‘Wat is mijn bestemming?’ ‘Wat wil ik nu?’ en ‘Hoe geef ik betekenis aan mijn leven?’ kunnen dan omhoog komen. Ik ondersteun je graag in jouw zoektocht om je leven vorm te geven op een manier die écht bij je past.

 

Lees hier meer over coaching bij Ongewenste Kinderloosheid. 

Ik zit niet in een medisch traject, maar heb wel problemen om zwanger te worden/ te blijven. Kan ik dan ook bij jou terecht voor kinderwens coaching?

Dat kan zeker. Je hoeft niet in behandeling te zijn om coaching te ontvangen. Neem vooral contact op als je vragen hebt, of wilt overleggen over jouw situatie.

Lees hier meer over coaching bij jouw kinderwens.

Help je ook met leefstijladvies om sneller zwanger te worden?

Nee, dat doe ik niet. Er is (online) veel informatie voorhanden over wat je kunt doen om je kansen op een zwangerschap te vergroten. Van medisch onderbouwde adviezen tot verschillende alternatieve methodes. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de keuze die je hierin maakt. In onze sessies kun je onderzoeken wat jouw voorkeur heeft en waar je grenzen liggen.

Lees hier meer over coaching bij jouw kinderwens.

Moet je al ervaring hebben met mediteren om mindfulness te kunnen doen?

Nee. Je kunt altijd en overal oefenen met mindfulness. Je hebt er echt geen speciale skills voor nodig. Het mooie van mindfulness is dat je aandacht hebt voor jouw ervaring van dát moment. Wat dat dan ook is. Je kunt het dus nooit fout doen.

Ik ben opgeleid als Mindfulness & Compassie Coach. In mijn coaching gebruik ik elementen van mindfulness en compassie. Onderdeel hiervan kan zijn dat je oefent met een meditatie of meer zelfliefde in de coaching, of als huiswerk. 

Werk je alleen met Mindfulness?

Mindfulness is één van de tools waarmee je aan de slag kunt gaan. Ik werk als integratieve coach, waarbij ik met mijn aanpak aansluit bij wat jíj op dit moment nodig hebt.

Lees hier meer over mijn kijk op coaching.

Contact

Heb je vragen? Wil je bellen om te kijken of coaching iets voor je is? Stuur me een bericht en ik neem contact met je op.

Onderwerp

14 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This