Selecteer een pagina

Mijn grootste geheim

Een tijd lang leek het alsof ik een geheim met me meedroeg. Ik voelde me moeder, maar was niet zwanger en een kind had ik ook niet. Zwanger worden was voor mij niet vanzelfsprekend. We gingen een traject in van onderzoeken, IUI en uiteindelijk IVF.

In het nieuwe nummer van het Freya Magazine (FM #1 – 2020) mocht ik mijn verhaal delen. Voor het eerst. Hoewel ik de afgelopen jaren steeds meer ben gaan vertellen, ben ik nog nooit zo open geweest. Het voelt goed.

Ik hoop dat meer vrouwen gaan vertellen over hoe het is als zwanger worden niet vanzelf gaat. Wat dat met je doet. Hoe intens het verdriet is. En hoe onzichtbaar de strijd.

Want zodra de wens om een kindje zich in je hart nestelt, ben je van binnen al een moeder.⁠

Je leest mijn interview hier.

Pin It on Pinterest

Share This